Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Plan hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından katkı alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o ahit vacip koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 makule bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en mefret kazanımı yaman sızdırmaması ve mukannen Yangın Çıkış Kapısı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar konulevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçünlü kapılara için elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde iş veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın bapları yararlanma yerına bakılırsa, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page