Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin kontrol şeşna allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa doğruca açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü cenah şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı dâhilin az çok meselelevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en büyük kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Kanatlar içre şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein hamil plakaları mevcuttur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Ayrıca, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Müstacel çıkış bapları örgüsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Report this wiki page